یکی از سوالات پرتکراری که از ما می‌پرسند، نقش سن در گویندگی و موفقیت در آن است. اغلب افراد با دو سؤال از ما، سن مناسب برای گوینده شدن را جویا می‌شوند: عده‌ای می‌پرسند سن ما بالا رفته است. آیا برای گوینده شدن دیر نیست؟ و عده‌ای دیگر می‌پرسند من سنم کم است. آیا برای گوینده شدن زود نیست؟ با توجه به این‌که این سؤال یکی از پرتکرارترین سؤالات است، در این مقاله به بررسی نقش سن در موفقیت یک گوینده خواهیم پرداخت. برای هرکاری باید تلاش کرد. منظور از تلاش این است که تنها داشتن یک صدای خوب برای گوینده و دوبلور شدن کافی نیست، فن بیان مکمل این قضیه است و توصیه می کنم نگاه و هدفتان صرفا صدا و سیما رادیو و تلویزیون نباشد، در هرجا و هر نوعی که می توانید از صدا و قابلیت های خودتان استفاده کنید تا مسیر موفقیت برای شما هموار شود و نسبت به قبل پخته تر شوید.
آیا برای گوینده شدن دیر شده ؟
شروع گویندگی

شروع گویندگی

اگر دوست دارید گوینده بشید از همین حالا شروع کنید. قدم اول دوست داشتن صدای خودتونه!

خیلی از شما عزیزان، حس خوبی به صدای ضبط شده ی خودتون ندارید و به نوعی ازش فراری هستید و باعث خجالت شماست اما باید به خاطر بسپارید که برای رشد دادن یک چیز، اول باید بپذیریدش و بهش عشق بورزید!

بعد از اینکه حستون رو به صدای خودتون بهتر کردید، به سراغ دوره های آموزشی برید و زیر نظر یک استاد دوره تون رو شروع کنید.

تکنیک و اصول هر کاری را باید یاد گرفت. نداشتن استعداد مهم نیست. شما اگر علاقمند به این کار باشید تلاش و پشتکار می تواند از شما یه گوینده حرفه ای بسازد. گذر سن صدا را پخته تر می کند. گذشته از این گویندگی همه سنی را در خود جا می دهد.